Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor mij is FunX het geluid van de stad, het geluid van de jongeren en het geluid van multiculturaliteit. Voor mij is FunX niet alleen ‘Welkom bij jezelf’, maar vooral ‘Welkom bij anderen’. En ik denk dat er veel mensen zijn die er hetzelfde over denken. Het is alleen jammer dat de politiek dit niet inziet.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
  1. Profielbeeld van Inge Janse
    Inge Janse

    Klinkt stellig. Rest de vraag: waarom zo’n hekel aan aparte instituten? Ik heb er zelf nog geen mening over, dus ik laat me graag overtuigen. 

  2. Profielbeeld van Martijn ter Haar
    Martijn ter Haar

    Ik heb een ontzettende hekel aan het niche- en doelgroepdenken in de popmuziek, dus ik zou het prima vinden als FunX zou worden opgeheven en het interessante deel van de programmering zou worden ingeschoven op 3FM.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

unnamed-2