Voor de harddenkende Rotterdammer

Commercie in de cultuur een vloek? Stanley Bremer, directeur van het Wereldmuseum in Rotterdam, legt aan Sync.nl uit hoe een reisbureau in een museum juist helpt om een mooiere collectie aan te bieden. Lezen de mensen van Worm, het OT Theater en V2 mee?

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
  1. Profielbeeld van Anoniem
    Anoniem

    Ja, die winkel is een groot goed. Slim gedaan. Mooie collectie ook. Ik vind Worm überhaupt een positieve uitschieter. Zo waren ze ook meer dan welwillend om te kijken of mijn vriendin en ik een zaal konden huren voor ons huwelijksdiner (wat uiteindelijk niet kon, omdat ze niet zeker wisten of ze in oktober al echt alles op orde hadden).

    Wat dat betreft bewees Tent afgelopen weekend het tegenovergestelde. Voor hetzelfde doel gingen we daar vragen wat er mogelijk was, maar op onze vraag draaide de baliemedewerker van Tent zijn ogen verveeld weg en meldde dat zij geen zalen voor huwelijken verhuren. Tsja. Ik zeg ook niet dat ze een verhuurschuur moeten worden, maar ik denk ook niet dat ze momenteel per definitie dingen moeten afwijzen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.