Vers Beton8 januari 2012

Lanceringsfeest Vers Beton: debat, performance en muziek

Nieuw Rotterdams online tijdschrift bespreekt goede voornemens

Laat weten of je komt via Facebook of in de reacties bij dit artikel!

Vers Beton, een nieuw Rotterdams online tijdschrift voor journalistiek en opinie, geeft 20 januari een lanceringsfeest in De Unie. Met een avond vol debat, performance, opinie én muziek van Rotterdamse talenten laat Vers Beton zien waar zij als online magazine voor staat: een medium dat eerst denkt en dan doet, en dat over alle facetten van Rotterdam.

Tijdens het lanceringsfeest vertellen drie Rotterdamse talenten en Vers Beton wat hun goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn. Bovendien gaan bezoekers én gasten met elkaar in discussie over welke voornemens Rotterdam nodig heeft. Na afloop laat een aantal opkomende Rotterdamse dj’s horen welke muzikale talenten zich in de stad bevinden.

Op het programma staat onder meer maatschappijhistoricus Zihni Ozdil (Erasmus Universiteit), die zich wil inzetten voor minder segregatie in Rotterdam. Actrice Romana Vrede (OT Theater) wil meer van kunst genieten, en stedenbouwkundig adviseur Tim de Bruijn (RTM XL, Studio B Central) is van plan positiever in het leven te staan. Als laatste helpt Vers Beton de bezoekers om minder tv te kijken.

De avond start om 20.00 en vindt plaats op vrijdag 20 januari in De Unie, het platform voor debat, kunst en cultuur aan de Mauritsweg in Rotterdam. Na afloop is er een afterparty op een locatie die op de avond zelf bekend wordt gemaakt. De avond is gratis toegankelijk.

Reageer of deel op Social Media

Tags:De Unie, Lanceringsfeest, Romana Vrede, Tim de Bruijn, vers beton en Zihni Ozdil

Sectie: Vers Beton

kaart: Mauritsweg 36, 3012 JT Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *