Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tijdens het lanceringsfeest vertellen drie Rotterdamse talenten en Vers Beton wat hun goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn. Bovendien gaan bezoekers én gasten met elkaar in discussie over welke voornemens Rotterdam nodig heeft. Na afloop laat een aantal opkomende Rotterdamse dj’s horen welke muzikale talenten zich in de stad bevinden.

Op het programma staat onder meer maatschappijhistoricus Zihni Özdil (Erasmus Universiteit), die zich wil inzetten voor minder segregatie in Rotterdam. Actrice Romana Vrede (OT Theater) wil meer van kunst genieten, en stedenbouwkundig adviseur Tim de Bruijn (RTM XL, Studio B Central) is van plan positiever in het leven te staan. Als laatste helpt Vers Beton de bezoekers om minder tv te kijken.

VersBeton_flyer_launch2
Uitnodiging Beeld door: beeld: Eva Lindeman

Laat weten of je komt via Facebook of in de reacties bij dit artikel!

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees 6 reacties
 1. Profielbeeld van joke van der zwaard
  joke van der zwaard

  Kennismaken met vrije en kritische denkers over de toestand in Rotterdam en de rest van de wereld, ja, dat wil ik wel. Ik kom ook. Joke van der Zwaard, zelfstandig onderzoeker/schrijver.

  1. Profielbeeld van Inge Janse
   Inge Janse

   Kijk, dat horen we graag! Als ik de voorbereidingen mag geloven (en dat mag ik) wordt het een memorabele avond, zowel qua inhoud als qua vorm. Tot dan!

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.