Voor de harddenkende Rotterdammer

Nieuw Rotterdams online tijdschrift bespreekt goede voornemens
Laat weten of je komt via Facebook of in de reacties bij dit artikel!
Vers Beton, een nieuw Rotterdams online tijdschrift voor journalistiek en opinie, geeft 20 januari een lanceringsfeest in De Unie. Met een avond vol debat, performance, opinie én muziek van Rotterdamse talenten laat Vers Beton zien waar zij als online magazine voor staat: een medium dat eerst denkt en dan doet, en dat over alle facetten van Rotterdam.
Tijdens het lanceringsfeest vertellen drie Rotterdamse talenten en Vers Beton wat hun goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn. Bovendien gaan bezoekers én gasten met elkaar in discussie over welke voornemens Rotterdam nodig heeft. Na afloop laat een aantal opkomende Rotterdamse dj’s horen welke muzikale talenten zich in de stad bevinden.
Op het programma staat onder meer maatschappijhistoricus Zihni Ozdil (Erasmus Universiteit), die zich wil inzetten voor minder segregatie in Rotterdam. Actrice Romana Vrede (OT Theater) wil meer van kunst genieten, en stedenbouwkundig adviseur Tim de Bruijn (RTM XL, Studio B Central) is van plan positiever in het leven te staan. Als laatste helpt Vers Beton de bezoekers om minder tv te kijken.
De avond start om 20.00 en vindt plaats op vrijdag 20 januari in De Unie, het platform voor debat, kunst en cultuur aan de Mauritsweg in Rotterdam. Na afloop is er een afterparty op een locatie die op de avond zelf bekend wordt gemaakt. De avond is gratis toegankelijk.

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees 6 reacties
 1. Profielbeeld van joke van der zwaard
  joke van der zwaard

  Kennismaken met vrije en kritische denkers over de toestand in Rotterdam en de rest van de wereld, ja, dat wil ik wel. Ik kom ook. Joke van der Zwaard, zelfstandig onderzoeker/schrijver.

  1. Profielbeeld van Inge Janse
   Inge Janse

   Kijk, dat horen we graag! Als ik de voorbereidingen mag geloven (en dat mag ik) wordt het een memorabele avond, zowel qua inhoud als qua vorm. Tot dan!

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.