voor de harddenkende Rotterdammer

Dit is de eerste editie van VersBeton In Zicht. Elke woensdag wordt hier een visuele visie over Rotterdam gepost.
Renate Mous over haar foto: “Tram lijn 7, de laatste in zijn soort. Van de trambestuurder hoor ik dat ook deze snel naar zijn laatste rustplaats zal rijden. De foto maakt onderdeel uit van de serie Random Rotterdam; foto’s die ik met mijn telefoon maak tijdens wandelingen door de stad.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina
Lees 2 reacties