Voor de harddenkende Rotterdammer

Dit is de eerste editie van VersBeton In Zicht. Elke woensdag wordt hier een visuele visie over Rotterdam gepost.
Renate Mous over haar foto: “Tram lijn 7, de laatste in zijn soort. Van de trambestuurder hoor ik dat ook deze snel naar zijn laatste rustplaats zal rijden. De foto maakt onderdeel uit van de serie Random Rotterdam; foto’s die ik met mijn telefoon maak tijdens wandelingen door de stad.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
 1. Profielbeeld van Inge Janse
  Inge Janse

  Mooie foto, mooie tram. Mijn lijn 4 was ook zo’n mooie oldschool tram, tot hij begin dit jaar vervangen werd door zo’n modern ding. Ik ben altijd wel jaloers op Den Haag, waar bijna alleen maar van dit soort retro-70’s-flashbackwagens rijden. De nieuwe trams zullen qua prestaties, milieunormen en onderhoud wel een vooruitgang zijn, maar visueel en gevoelsmatig is het er niet leuker op geworden.

 2. Profielbeeld van Richard
  Richard

  Wat een goeie foto! En gewoon gemaakt met je telefoon.
  Ik ben benieuwd naar de rest van de serie.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.