Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

En hoewel ik zelf straks ook in Amsterdam kom wonen, ga ik met een beetje spijt in het hart Rotterdam verlaten. Want na ruim twee jaar daar voel ik mij er verrassend goed thuis.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 11 reacties
 1. Profielbeeld van Miki
  Miki

  Jammer dat ze zijn vertrokken, maar alles duidde erop tijdens de vestigings soap dat ze naar Amsterdam wilden. Inhoudelijk was Rotterdam al niet meer dan een onderwerp in de periferie, dus daarin verandert er weinig. Ook het aantal medewerkers dat in Rotterdam woont en leeft is naar mijn weten relatief laag, misschien was het bestuur het pendelen naar onze vrolijke eeuwige (bouw) ring van de hel zat.

 2. Profielbeeld van Tim de Bruijn
  Tim de Bruijn

  Natrappen dus, wat een volwassen man die Van der Laan, zou hij een communicatieadviseur hebben? Heb nog geen seconde spijt gehad van het opzeggen van mijn abonnement. Dan nog liever de Volkskrant, die kwam tenminste al uit Amsterdam. :)

 3. Profielbeeld van Eeva Liukku
  Eeva Liukku

  Uit NRC Handelsblad van vandaag, artikel over Nacht van NRC:

  ‘Aandacht was er ook voor de verhuizing naar Amsterdam, begin december. Burgemeester Eberhard van der Laan hoopt dat “de ziel van NRC een inspirerend thuis vindt in eigenzinning Amsterdam”. De R in NRC staat wat hem betreft voortaan voor Rokin, de plek waar de redacteuren straks hun krant maken.’

 4. Profielbeeld van Bart van der Zande
  Bart van der Zande

  Meer mensen die vanuit dezelfde plek, komend in dezelfde kroegjes, steeds meer in elkaar netwerkjes, vanuit het zelfde cultuurtje ,over dezelfde dingetjes gaan schrijven (vernuftig gebruik gemaakt van het verkleinwoord).

 5. Profielbeeld van Tim de Bruijn
  Tim de Bruijn

  Precies, die hele verhuizing is zijn grote plan: “NRC Handelsblad zou moeten verhuizen naar Amsterdam om daar dichter bij de lezers te zijn, vindt de nieuwe hoofdredacteur Peter Vandermeersch.”

  Vooral dat ‘om dichter bij de lezers te zijn’ is onvergeeflijk! Ik heb toen ik dat las gelijk mijn abonnement opgezegd. Heb het een keer tegen zo’n NRC Next streetspammer gezegd, nee ik hoef geen NRC ik woon in Rotterdam dus die behoor ik niet te lezen volgens jullie hoofdredacteur. Niet dat die arme knul het snapte maar ik vond het toch komisch. ;)

 6. Profielbeeld van Tom
  Tom

  Kan ook maar weinig sympathie voor deze man opbrengen.
  Dat beetje is dan ook wel een heel klein beetje… Kijken of ik mijn vergrootglas kan vinden…

 7. Profielbeeld van sven van kruistum
  sven van kruistum

  Zoals wij in knor plachten te zeggen, bye bye zwaai zwaai

 8. Profielbeeld van Eeva
  Eeva

  Zeg, laten we het hier wel netjes houden, Tim! Het is Skycrapercity niet ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte