Voor de harddenkende Rotterdammer

Nieuwste vuilcontainers te heet gewassen of gewoon te privé?
Dit is de wekelijkse editie van Vers Beton In Zicht. Heb je ook iets opmerkelijks gezien in Rotterdam? Mail je foto naar info@versbeton.nl!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Jorrit
  Jorrit

  Ah een met n pasje, stomste ooit. Ja het “voordeel” kan zijn dat je iedereen kan chekken op de hoeveelheid afval ze weggooien en je daar op belasten. Maar als voorbijganger weer n afvalbak minder en daar hebben we in Rotterdam al moeite mee, iets in ene prullenbak gooien

 2. Profielbeeld van Saskia Rotterdam
  Saskia Rotterdam

  De Rotterdamse Roteb-bakken hebben toch een ander soort ledigingsstang? Is dit een foto uit een andere stad of een foto van een bedrijfscontainer van een particulier. Pasjescontainers zijn in Rotterdam alleen in het winkelgebied Peppelweg en de Bergse Dorpsstraat geplaatst.
  Zou toch mooi zijn als pasjescontainers in Rotterdam mogelijk worden en betalen voor wat je aan vuil produceert? Dan gaat er meer textiel, papier en glas in de grondstoffencontainers. Die paar prullen neem je dan maar gewoon mee naar huis. Het mens dat zooi op straat mikt, doet dat toch wel, prullenbak of niet.
  Toch benieuwd waar deze foto is genomen.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500