Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton brengt Rotterdam in kaart!

Op vrijdagavond 22 februari nodigt Vers Beton al zijn lezers, vrienden, relaties en andere sympathisanten uit om de lancering van de hernieuwde website én de presentatie van een unieke, analoge geotag-‘app’ bij te wonen! We doen dit in De Aanschouw, de kleinste galerie van Rotterdam, in café De Schouw aan de Witte de Withstraat.
De lancering van website én ‘app’ is om 21 uur, inloop vanaf 20 uur. Met de ‘app’ presenteert Vers Beton een inventarisatie van honderden artikelen over de stad gekoppeld aan de plaats waar deze zich afspelen. Handig om in één oogopslag te zien wat Vers Beton en de stad bezighield in de laatste jaren en hoe zich dat fysiek tot de stad verhoudt.
Om de ‘app’ extra in de verf te zetten trekt Vers Beton zelf fysiek Rotterdam in. Op verschillende plaatsen zal een in het oog springende offline markering verschijnen die passanten en bewoners de kans biedt het bijbehorende verhaal te lezen. Hou je buurt in de gaten, kortom!
De plaats van lancering is niet toevallig gekozen. Hoewel de Schouw nu al weer tientallen jaren dé plaats van afspraak is voor de Rotterdamse kunstwereld, was het in nog vroeger tijden the place to be voor de talloze journalisten die destijds op en rondom de Witte de Withstraat werkzaam waren. Een plaats waar journalistiek, Rotterdam en kunst samenkomen: Vers Beton in de Aanschouw is een geboren huwelijk.
Kom dus vrijdagavond 22 februari vanaf 20 uur een biertje drinken met de redacteuren van Vers Beton, aanschouw de ‘app’ én probeer de nieuwe website uit, leer elkaar beter kennen en vooral: laat je eigen unieke geotag achter!

Lancering nieuwe website - vrijdag 22-02-2013 - de Schouw
Flyer lancering website

Laat weten of je komt via Facebook!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 8 reacties
 1. Profielbeeld van Jeroen
  Jeroen

  Goed bezig. En die redacteuren van mijn favoriete online zuurgazine live meemaken sla ik nooit af.

 2. Profielbeeld van Miki
  Miki

  Heel veel succes, ik ben erg benieuwd. Kun je trouwens je avatar behouden? Ik ben er enigszins verknocht aan geraakt, triest maar waar.

 3. Profielbeeld van Henk de Vries
  Henk de Vries

  JAAJAA Jaa, nieuw is beter.
  Komen er ook knopjes om je url mooier weg te werken? Ik houd nl. wel van een portie bronvermelding op z’n tijd. En knopjes om je vorige post te editen. Soms zet je p**p ergens midden in een zinnetje en dan lees je het terug als het al in html vereeuwigd is.

  1. Profielbeeld van Florian Schroiff
   Florian Schroiff

   Bedankt voor je input, ik zal het op de lijst van verbeterpunten zetten. Je kunt URLs nu al mooi wegwerken door standaard HTML te gebruiken, er zijn alleen geen knopjes voor.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500