Stedelijke ontwikkeling & architectuur22 april 2013

Rotterdam durft! Dat is naar mijn idee precies waar Rotterdam voor moet staan. Rotterdam durft, dat impliceert lef, fantasie, moed. In het bijzonder de moed om te accepteren dat het ook niet altijd lukt. Want dat hoort er bij en is niet erg. Grote steden komen niet vanzelf tot stand, en ze zijn juist groot omdat ze zich ook af en toe een mislukking of een teleurstelling kunnen permitteren.

Alexander Rinnooy Kan

Maandag Quotedag: start je week met een Rotterdamse quote. Deze week een quote uit de vierde Guest Urban Critic Lezing van de Van der Leeuwkring, uitgesproken door Alexander Rinnooy Kan.

Reageer of deel op Social Media

Tags:AIR, quote, Rinnooy Kan en Van der Leeuwkring

Sectie: Stedelijke ontwikkeling & architectuur

Bouwen is Macht: speel nu de game!

Vers Beton ontwikkelde een journalistieke game over bouwen en stadsontwikkeling naar aanleiding van het onderzoeksdossier De Bouwende Macht. Speel hem hier: https://bouwenismacht.versbeton.nl/

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *