Voor de harddenkende Rotterdammer

Schapen van stadsherder Martin Oosthoek grazen in Spangen.
In Zicht is de wekelijkse fotorubriek van Vers Beton. Heb je ook iets opmerkelijks gezien in Rotterdam? Mail je foto naar info@versbeton.nl!

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van erik
  erik

  Ik vind dit zo bizar, welke idioot heeft dit weer op z’n geweten. Ik wet dat die dierenbeul van een schaapsherder met z’n bladblazer niet voor niks een kudde schapen over die smerige met fijnstof, plastic, glas en andere shit overladen graszoden laat grazen. Rotterdam kent zoveel werklozen. Geef ze een grasmaaier en laat hen het grasmaaien kunnen ze meteen het vuil verwijderen.

  1. Profielbeeld van Harry
   Harry

   Eindelijk, eindelijk komt er wat ruimte in de superstrikte scheiding die planologen ontwierpen in de jaren 1930 tussen stedelijke en landelijke functies. Dat kan ook niet anders, want we komen in een wezenlijk andere fase van ontwikkeling met Nederland. Het platteland weer begaanbaar maken voor stedelingen en andere functies dan louter landbouw. De stad het spiegelbeeld daarvan.

 2. Profielbeeld van Sander
  Sander

  Leuk! Ik had ook een mooie serie foto’s gemaakt van de tijdelijke buren, maar vergeten hier heen te sturen…handig! Goed initiatief, het was een mooi idyllisch moment!

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1