Vers Beton1 mei 2013

Stammtisch: Vers Beton op locatie bij Mesh Print Club!

Vers Beton komt naar je toe deze lente! Sinds april organiseren we elke vrijdagmiddag de Vers Beton Stammtisch: een aantal redactieleden zit gedurende een maand op een vaste, publieke plek. Ons doel: al je verhalen, vragen en suggesties over de stad horen en daarmee aan de slag gaan. Maar ook: verder praten met onze lezers, ons voorstellen aan nieuwe lezers en zo leren wat we goed doen en wat we moeten verbeteren. De Vers Beton Stammtisch verkast dus iedere maand naar een nieuwe plek, in de maand mei kun je hem vinden bij de Mesh Print Club in het Slaakhuys. 

Vers Beton Stammtisch
Vers Beton Stammtisch Beeld: Het is Rens

Mesh Print Club
In mei vind je ons elke vrijdagmiddag tussen 17 en 19 uur bij de Mesh Print Club, gevestigd in het voormalige Slaakhuys in Kralingen. De Mesh Print Club is een zeefdrukwerkplaats en een community van beeldmakers. Hiermee is het in mei dé plek om je weekend mee te starten! Het adres is Jacques Perkstraat 7B. Je herkent de redacteuren aan hun Vers Beton-button en het authentieke, ratelende geluid van de toetsen van hun laptop.

Hoe werkt Stammtisch?
Simpel zat: een maand lang zitten we gedurende een vaste tijd op een vaste plek. Iedereen is welkom om aan te schuiven en te praten over Rotterdam en Vers Beton. Geniaal idee voor een artikel voorleggen? Dikke scoop influisteren? Lofzang over de website afsteken? Je eigen werk bij ons pitchen? Het kan allemaal!

Reageer of deel op Social Media

Tags:Mesh Print Club en Stammtisch

Sectie: Vers Beton

kaart: Jacques Perkstraat 7B, Rotterdam
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *