Voor de harddenkende Rotterdammer

Het Havenbedrijf heeft reders en containerterminals opgeroepen om walvisvlees voortaan te weren. De afgelopen weken werd de Rotterdamse haven door verschillende media en natuurorganisaties onder druk gezet om iets te doen aan een IJslandse lading walvisvlees die via Rotterdam naar Japan zou worden vervoerd. Voor Vers Beton deden Anneke Kortleve en Ties Joosten ook een duit in het zakje.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties