Advertentie

VB_banner_1456x80_2
Voor de harddenkende Rotterdammer

Hard voor de Hal vertelt de geschiedenis van gabber (gabber?) in de Energiehal, inclusief het hardcoreverleden van Ari Versluis, een geëmotioneerde mc van Rotterdam Terror Corps, de demonen van Naar House, en natuurlijk handen vol volledig gedrogeerde gabbers. Absoluut topwerk van videomaker René van Zundert dus, die na 2 jaar deze docu online heeft gezet. Hard!

Voordat je verder leest...

Jij kan dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij de support van onze lezers die zo onafhankelijke journalistiek over Rotterdam mogelijk maken. Vanaf 6 euro per maand ben je supporter!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.