voor de harddenkende Rotterdammer

Al 25 jaar zit het Surinaams restaurant Kiem Foei aan de West Kruiskade. De klanten komen uit heel Nederland. Redacteur Dore van Duivenbode en fotografe Sophia van den Hoek van het culinaire creatief collectief Broodnuchter portretteerden de trouwe klandizie van Kiem Foei.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder
Broodnuchter

Broodnuchter

Broodnuchter is een Rotterdams culinair creatief collectief waarin fotografe Sophia van den Hoek en schrijfster Dore van Duivenbode het verhaal van de stad en zijn inwoners vertellen. De rode draad: eten. Van de familie Ladage tot de afwassers in Ivy; Broodnuchter gaat op zoek naar de liefde voor eten in iedere Rotterdammer.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties

Advertentie

Wildlife-film-festival-rotterdam-2018-Adv-Versbeton