Voor de harddenkende Rotterdammer

In juni 2006 ging hij dicht: de fietstunnel bij het Centraal Station. Tijdens de verbouwing van het stationsgebouw werd de tunnel gebruikt als alternatieve reizigerstunnel, de afgelopen maanden werd hij weer omgebouwd tot fietstunnel. Oorspronkelijk zou de fietstunnel tot 2010 dichtblijven, maar dat heeft dus iets langer geduurd. Vanaf 28 augustus gaat de tunnel weer open.
Provenierstunnel

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500