Voor de harddenkende Rotterdammer

In juni 2006 ging hij dicht: de fietstunnel bij het Centraal Station. Tijdens de verbouwing van het stationsgebouw werd de tunnel gebruikt als alternatieve reizigerstunnel, de afgelopen maanden werd hij weer omgebouwd tot fietstunnel. Oorspronkelijk zou de fietstunnel tot 2010 dichtblijven, maar dat heeft dus iets langer geduurd. Vanaf 28 augustus gaat de tunnel weer open.
Provenierstunnel

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.