Kunst & Cultuur12 september 2013

Bottom’s Up! – Fiets met Vers Beton mee tijdens Parfum de BoemBoem

Vers Beton organiseert op zondag 15 september tijdens 24uur Cultuur een ontbijtroute door het Zomerhofkwartier in samenwerking met Parfum de BoemBoem. Fiets mee!

Parfum de BoemBoem is inmiddels moeilijk weg te denken uit het Rotterdamse culturele veld – op regelmatige basis organiseren zij fiets- en looptours die de bezoeker een verrassende kant van de stad laat zien. Ook tijdens de komende editie van 24 uur Cultuur, op 14 en 15 september, is PdBB weer present. Vers Beton is door de organisatie gevraagd om één van de routes te cureren, op precies te zijn de ontbijtroute op zondag 15 september van 10 tot 12.

illustratie
illustratie Beeld: Rachel Sender

Het uitgangspunt van deze route is Bottom’s Up! Fietsend vanaf vertrekpunt Arminius doen we met Vers Betonner Vincent Cardinaal een serie locaties aan, voornamelijk in het Zomerhofkwartier. Daar ontspruit het ene na het andere initiatief, in de regel van de grond af aan opgebouwd door enthousiaste mensen met weinig geld, maar een overdaad aan toewijding. Geen top down dus, maar bottom’s up! Een nieuwe manier van denken en vooral handelen. Van winkel tot galerie, en van hostel tot werkplaats.

Deelnemers kunnen onder andere een bescheiden ontbijt verwachten gedurende de route én een mini-optreden van singer-songwriter & performer Bart Hoevenaars, beter bekend als Sir Ian. Hij geeft een voorproefje van zijn binnenkort te verschijnen tweede album.

Zondag 15 september, 10.00-12.00, vertrek en einde bij Arminius, Museumpark 3, Rotterdam. Deelname kost €7 inclusief fiets en ontbijt. Kaartjes kunnen ter plaatse bij Arminius worden gekocht of reserveer nu direct via de website. Vol = vol!

Reageer of deel op Social Media

Tags:24uur Cultuur, bottom-up, parfum de boemboem, tour en zomerhofkwartier

Sectie: Kunst & Cultuur

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *