Voor de harddenkende Rotterdammer

Op de muzieksite Noisey kun je een korte video van Desperados bekijken over de Rotterdamse clubscène van nu. De video, A.M. When the evening turns into the night, is onderdeel van een tweeluik over het nachtleven in Nederland. In de video zie je oa Bird, Perron, Twenty Six, Toffler en de onvermijdelijke Ted Langebach voorbij komen.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees één reactie
 1. Profielbeeld van Inge Janse
  Inge Janse

  Aardige docu. Nouja, docu, daar is het wat weinig verhaal voor. Wel mooie beelden, en da’s ook wat waard.

  Wat me alleen verbaast, is dat tegelijkertijd ook ‘Aan!’ bijna het levenslicht ziet, een docu over, jawel, het uitgaanscircuit in Rotterdam. Als je de twee docu’s achter elkaar zet, lijkt het net één lang verhaal waarin Aziz toevallig verdacht vaak voorkomt.

  Ik hoop trouwens wel dat Aan! wat minder subliminal messaging-eske flesjes kinderbier (opgedronken door toevallig poserende knappe meisjes) in beeld brengt. Wat een bocht is dat trouwens zeg. Het leverde wat opengesprongen aders op, maar ik was verdacht blij toen iemand mijn flesje afgelopen zaterdag op hardhandige wijze uit mijn handen sloeg.

  Trailer AAN! from VANVANZUNDERT on Vimeo.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.