Voor de harddenkende Rotterdammer

Iemands huidskleur en geloof zijn hier allang niet meer belangrijk. Wie zich daar nog aan stoort, moet echt maar in Leeuwarden of zo gaan wonen.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Alexandre-Furtado-Melville-Damage-Playground-PMS-Mathijs-Labadie-II-003

Alexandre Furtado Melville

chef advertenties & vacatures

Alexandre (1988) Furtado Melville is autodidact art director, fotograaf, schrijver, ontwerper, curator van Gemaal op Zuid en consultant bij Studio Narrative. Hij woont op Rotterdam Zuid en heeft nog nooit een prijs gewonnen.
alex@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
  1. Profielbeeld van Joey
    Joey

    Geschreven door: Blanke, autochtone man. Natuurlijk denk je dan dat huidskleur of geloof er niet meer toe doet. Helaas is de werkelijkheid anders.

  2. Profielbeeld van Eeva Liukku
    Eeva Liukku

    In Leeuwarden konden ze de humor van Gyz la Rivière niet waarderen, zo bleek toen het Leewardse blog Suksawat deze quote had opgepikt. Gyz kreeg gisteren meer dan 1000 smsjes binnen waarin ze hem probeerden te overtuigen van ‘Leeuwarden Love’. Inmiddels is er contact gelegd, is de sms actie gestopt en zal Gyz het goedmaken door een ode aan Leeuwarden te schrijven.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.