Voor de harddenkende Rotterdammer

 
 

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Catja Edens

Catja Edens

Catja Edens (1970) is architectuurhistoricus. Zij onderzoekt de wisselwerking tussen plekken, hun ontwerpers, bouwers en gebruikers. Vanuit haar Bureau Spatie schrijft ze over architectuur van de 20e en 21e eeuw. Jaarlijks organiseert zij in opdracht van AIR de Rotterdam Architectuurprijs.

Profiel-pagina
Joep Klabbers

Joep Klabbers

Joep Klabbers (1969) is architect en dakliefhebber. Met zijn bureau zoarchitecten richt hij zich op de opgaven van de bestaande stad. Hij verkent daklandschappen met de Rotterdamse Dakendagen en hoopt nog eens in een huisje bovenop de stad te wonen. Tevens frontman van WLDRF.

Profiel-pagina
Lees één reactie