Advertentie

klein_botanical_topbanner
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gisteravond sprak Derk Loorbach, directeur van onderzoeksinstituut DRIFT aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hoogleraar sociaal-economische transities, deze column uit bij Studium Generale. Hij vindt het prima als u volgende week gaat stemmen, maar hij vindt vooral dat u nu moet kiezen. Er voor kiezen om oude reflexen, routines en belangen af te breken, en vol in te zetten op de alternatieven en daadkrachtig kiezen voor een duurzame vooruitgang.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.