Voor de harddenkende Rotterdammer

Gisteravond sprak Derk Loorbach, directeur van onderzoeksinstituut DRIFT aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hoogleraar sociaal-economische transities, deze column uit bij Studium Generale. Hij vindt het prima als u volgende week gaat stemmen, maar hij vindt vooral dat u nu moet kiezen. Er voor kiezen om oude reflexen, routines en belangen af te breken, en vol in te zetten op de alternatieven en daadkrachtig kiezen voor een duurzame vooruitgang.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500