Vers Beton29 april 2014

Maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw!

Betonborrel in de Schouw – en jij bent altijd uitgenodigd!

Vers Beton komt naar je toe! Iedere eerste vrijdag van de maand borrelt Vers Beton voortaan in De Schouw aan de Witte de Withstraat. En jij als lezer bent van harte uitgenodigd. De eerste editie is vrijdag 2 mei van 18 tot 21 uur.

Borrel
Borrel Beeld: Matrijs van Merg

De borrel is dé uitgelezen mogelijkheid om redacteuren en public je ongezouten mening te geven. Lof toezwaaien, kritiek uiten, roddelen of een vette scoop influisteren: we staan overal voor open. Wees welkom!

De Schouw
De locatie is niet voor niets gekozen. Vroeger was de Witte de Withstraat het kloppend hart van journalistiek Rotterdam en sinds die tijd is De Schouw het journalistencafé bij uitstek. De vergeelde posters aan de wand, de schappelijke prijzen, de aardige mensen en last but not least barvrouw Tineke – De Schouw is belangrijk Rotterdams erfgoed. Eerder lanceerde Vers Beton er al zijn (destijds) hernieuwde website.

Daarnaast is De Schouw ook een kunstenaarscafé – denk alleen maar aan de wekelijkse opening in De Aanschouw, de kleinste galerie van de stad. Vers Beton presenteerde er zijn analoge geotagkaart. Vers Beton houdt van De Schouw en vice versa.

Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen. ClublePOP is bereid gevonden de muziek te verzorgen!

We zien je graag op vrijdag 2 mei of een van de andere eerste vrijdagen van de maand!

Laat via Facebook weten of je er ook bij bent!

Reageer of deel op Social Media

Tags:borrel, de schouw en vers beton

Sectie: Vers Beton

kaart: Witte de Withstraat 80, 3012 BT Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *