Voor de harddenkende Rotterdammer

Naarmate de oorlog vorderde, werd er steeds meer samengewerkt. Dat wat de groepen scheidde was niet meer belangrijk, maar wat hen bond: een sterk rechtvaardigheidsgevoel en de morele plicht een medemens in nood te helpen. In die zin zou ‘Sterker door Saamhorigheid’ ook een toepasselijke leus voor het wapen van Rotterdam zijn geweest.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Alexandre-Furtado-Melville-Damage-Playground-PMS-Mathijs-Labadie-II-003

Alexandre Furtado Melville

chef advertenties & vacatures

Alexandre (1988) Furtado Melville is autodidact art director, fotograaf, schrijver, ontwerper, curator van Gemaal op Zuid en consultant bij Studio Narrative. Hij woont op Rotterdam Zuid en heeft nog nooit een prijs gewonnen.
alex@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees één reactie