Advertentie

Pionect top banner_V2
Voor de harddenkende Rotterdammer

We hebben er even 18 jaar op moeten wachten, maar dan heb je ook wat: het legendarische hardcore-programma Turbulentie is terug op de radio. Open Rotterdam, het nieuwe lokale station ter plaatse, biedt Stadsradio Rotterdam-iconen Mark van Dale en Erwin van der Bliek elke vrijdagavond ruimte om als vanouds aan de slag te gaan. De eerste editie was met niemand minder dan met DJ Rob en MC Joe. En, inderdaad: zelfs ‘The Beat is Flown’ komt voorbij.
PS Geen idee, Turbulentie? Check hier het verhaal!

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees één reactie

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500