Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Rotterdam, 6 juni 2014. De vermaarde Vers Beton-columnist Ferrie Weeda heeft het onmogelijke bereikt: Ronald Sörensen, Partij Voor de Vrijheid – PVV-senator en geestelijk vader van Leefbaar Rotterdam, en Francisco van Jole, hoofdredacteur Joop en icoon van links, verbroederen. Weeda’s column over flaneren wordt door beide kopstukken van harte onderschreven.” Echt hoor!

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Henry Koster
    Henry Koster

    Halleluja, wat een opgeklopte kop zeg! Is het zo gek dat mensen goede standpunten gewoon overnemen? Daarom heeft 70% van de bevolking zo’n rothekel aan politiek. We willen dat iederen integreert maar politiek segregeert zelf. Links schreeuwt “Van Leefbaar Rotterdam kan niets goeds komen.” Rechts schreeuwt “Van PVDA kan niets goeds komen” Nou dan roep ik vanaf rechtsmidden “Toets alles en behoudt het goede”

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

unnamed-2