Voor de harddenkende Rotterdammer

“Rotterdam, 6 juni 2014. De vermaarde Vers Beton-columnist Ferrie Weeda heeft het onmogelijke bereikt: Ronald Sörensen, Partij Voor de Vrijheid – PVV-senator en geestelijk vader van Leefbaar Rotterdam, en Francisco van Jole, hoofdredacteur Joop en icoon van links, verbroederen. Weeda’s column over flaneren wordt door beide kopstukken van harte onderschreven.” Echt hoor!

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Henry Koster
    Henry Koster

    Halleluja, wat een opgeklopte kop zeg! Is het zo gek dat mensen goede standpunten gewoon overnemen? Daarom heeft 70% van de bevolking zo’n rothekel aan politiek. We willen dat iederen integreert maar politiek segregeert zelf. Links schreeuwt “Van Leefbaar Rotterdam kan niets goeds komen.” Rechts schreeuwt “Van PVDA kan niets goeds komen” Nou dan roep ik vanaf rechtsmidden “Toets alles en behoudt het goede”

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.