Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor wie het nog niet wist: de Schouw is gerenoveerd. Nieuwe bar, nieuwe vloer, nieuwe elektra. En er zijn een flink aantal nieuwe bierkranen! Vier dagen was de Schouw gesloten, maar inmiddels kan je er gewoon weer terecht. Het culinaire weblog De Buik van Rotterdam schreef een artikel over de verbouwing. Inclusief de zeer juiste zin: “Ik sta niet in voor de betrouwbaarheid van herinneringen die De Schouw als geboorteplaats hebben.”
Komende vrijdag organiseert Vers Beton de maandelijkse betonborrel in de Schouw. Komt u ook?

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
    1. Profielbeeld van Ties Joosten
      Ties Joosten

      6 geloof ik, met 5 verschillende bieren. Maar kan er eentje naast zitten…

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.