Voor de harddenkende Rotterdammer

De tijd van makkelijke groei en voorspoed is nu echt voorbij. Rotterdam wordt nooit meer de grootste haven van de wereld.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Alexandre-Furtado-Melville-Damage-Playground-PMS-Mathijs-Labadie-II-003

Alexandre Furtado Melville

chef advertenties & vacatures

Alexandre (1988) Furtado Melville is autodidact art director, fotograaf, schrijver, ontwerper, curator van Gemaal op Zuid en consultant bij Studio Narrative. Hij woont op Rotterdam Zuid en heeft nog nooit een prijs gewonnen.
alex@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Stijn
  Stijn

  Ik heb laatst nog gelezen dat als iedereen dezelfde meetmethode gebruikt dat Rotterdam alsnog de grootste is. Binnenvaart wordt bij de Chinezen rustig bijgeteld waardoor ladingen dubbel of driedubbel in de boeken staan.

 2. Profielbeeld van Henry Koster
  Henry Koster

  Goh daar hoef je echt geen professor voor te zijn. Maar Rotterdam is en kan nog lang de grootste van Europa blijven… Niet gelijk die negatieve sfeer creeren. Geloof in je haven, je kracht en je potentie…

  1. Profielbeeld van Henry Koster
   Henry Koster

   Hmmm ik had het over de losse quote op de beginpagina niet het hele verhaal dat nu pas te voorschijn kwam. Dat stemt mij weer wat gelukkiger.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.