Vers Beton5 juni 2014

Vers Beton borrelt verder!

Na een geslaagde eerste editie, staat de tweede maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw op het programma. Wees welkom komende vrijdag 6 juni vanaf 18 uur!

Borrel
Borrel Beeld: Matrijs van Merg

De borrel is dé uitgelezen mogelijkheid om redacteuren en public je ongezouten mening te geven. Lof toezwaaien, kritiek uiten, roddelen of een vette scoop influisteren: we staan overal voor open. Wees welkom!

Het beste van mei

Mocht u echt verlegen zitten om gespreksonderwerpen: geen nood. Vers Beton heeft u in mei voldoende stof tot discussie geboden. Begin mei vroeg Ties Joosten onze alternatieve wethouders wat het meest prangende vraagstuk is waar Rotterdam voor staat. Ondertussen leeft Isabel nog steeds zonder geld, en was onze schrijvende huisarts Nabil Bantal coreferent bij de Rotterdamlezing. Myrta Otten dook de machinekamer van de Maastunnel in en de rechtbankverslagen van Anneke Kortleve hebben na vijf afleveringen een schare vaste fans opgeleverd.

We keken deze maand ook over de stadsgrenzen. Celeste Boddaert bracht voor de Europese verkiezingen in kaart waar de Europese subsidies in Rotterdam eigenlijk naartoe gaan en Chris Luth vergeleek de Rotterdamse stadshypochondrie met het ongebreidelde optimisme van Shenzhen.

Al die plaatjes op Vers Beton? Die komen uit de immer groeiende talentenpoule van Floor Margarita Cornelisse. Ze scout beeldmakers van Rotterdam om elk artikel op Vers Beton van uniek beeld te voorzien. Wist u dat we ook een visueel archief hebben? Neem gerust een kijkje!

De Schouw

Je vindt De Schouw aan de Witte de Withstraat, nummer 80. De Schouw is van oudsher het journalisten- én kunstenaarscafé van Rotterdam. Lieve mensen achter en voor de bar, aangevoerd door de enige echte Tineke Speksnijder. De Schouw is belangwekkend Rotterdams erfgoed. Vers Beton schreef al vaker over de kroeg. We zijn dan ook verheugd dat het interieur onlangs is vernieuwd, met behoud van het bijzondere karakter. Komt u samen met ons de nieuwe bar bekijken?

Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen.

Reageer of deel op Social Media

Tags:borrel, de schouw, Tineke Speksnijder en vers beton

Sectie: Vers Beton

kaart: witte de withstraat 80, rotterdam
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *