Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voorspelling: over enkele weken zit je op een terras ergens in Rotterdam, als een auto langsrijdt waar de track Labanta op volume 10 uit de open ramen knalt. Gisteren werd het nummer met een zeer zomerse video (geschoten op Cabo) uitgebracht door de formatie Labanta uit Spangen. Online magazine Ballinnn.com noemt het al de potentiële zomerhit van 2014.
Tegelijk met het uitbrengen van de video werd gisteren bekend gemaakt dat Broederliefde heeft getekend bij het prestigieuze hiphoplabel Top Notch. Onder leiding van Kees de Koning en co brengt Broederliefde op 29 augustus in de Waterfront De Gevoelige Feestje EP uit. Labanta, wat zoveel betekent als ‘sta op en maak er een feest van’, staat ook op deze EP.
Krijg je geen genoeg van deze boys uit Rotterdam? Check dan ook even de hilarische Spangenshake, die inmiddels bijna 750.000 keer bekeken is op YouTube.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

unnamed-2