Kunst & Cultuur24 juli 2014

Komt de zomerhit van 2014 uit Spangen?

Lees verderKomt de zomerhit van 2014 uit Spangen?

Voorspelling: over enkele weken zit je op een terras ergens in Rotterdam, als een auto langsrijdt waar de track Labanta op volume 10 uit de open ramen knalt. Gisteren werd het nummer met een zeer zomerse video (geschoten op Cabo) uitgebracht door de formatie Labanta uit Spangen. Online magazine Ballinnn.com noemt het al de potentiële zomerhit van 2014.

Tegelijk met het uitbrengen van de video werd gisteren bekend gemaakt dat Broederliefde heeft getekend bij het prestigieuze hiphoplabel Top Notch. Onder leiding van Kees de Koning en co brengt Broederliefde op 29 augustus in de Waterfront De Gevoelige Feestje EP uit. Labanta, wat zoveel betekent als ‘sta op en maak er een feest van’, staat ook op deze EP.

Krijg je geen genoeg van deze boys uit Rotterdam? Check dan ook even de hilarische Spangenshake, die inmiddels bijna 750.000 keer bekeken is op YouTube.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Broederliefde, cabo, Labanta, Spangen en Spangenshake

Sectie: Kunst & Cultuur

kaart: Spangen, Rotterdam
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *