Kunst & Cultuur11 augustus 2014

Al dat gezeur over dat je een paspoort nodig zou hebben om naar de overkant te komen en die enorme klimpartij over de Erasmusbrug waar geen hond zich aan zou wagen, was onnodige bangmakerij.

Frank Bolder

Maandag Quotedag: start je week met een Rotterdamse quote. Deze week citeren we Frank Bolder, programmeur van LantarenVenster, naar aanleiding van een uitspraak gedaan in het juli-september 2014 editie van tijdschrift Puntkomma in een artikel over jazz in Rotterdam. LantarenVenster verhuisde in 2010 onder druk van o.a. de gemeente vanuit het centrum naar Zuid. ”Dit ondanks het gemekker van de vaste klantenkring van Lantarenvenster, de in het centrum wonende Rotterdamse dorpelingen die luidkeels aangaven geen zin te hebben in een wekelijkse fiets, metro- of tramtocht helemaal naar Zuid.”

Reageer of deel op Social Media

Tags:Erasmusbrug, fietstocht, frank bolder, LantarenVenster en Zuid

Sectie: Kunst & Cultuur

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *