niet gebruiken!4 augustus 2014

Renovatie De Kuip: bouwplan BAM en advies verkenners openbaar

Lees verderRenovatie De Kuip: bouwplan BAM en advies verkenners openbaar
Voorkant De Kuip Gered!
Voorkant De Kuip Gered!

Red De Kuip mag dan niet de renovatie van Rotterdams voetbaltempel uitvoeren, zijn communicatieman Robin van Holst blijft wel nauwkeurig in de gaten houden hoe het proces zich ontwikkelt. Het plan van bouwgigant BAM (pdf), dat met De Kuip Groeit de opdracht werd gegund, is namelijk eindelijk openbaar gemaakt (iets waar eerder nog erg geheimzinnig over gedaan werd, zogezegd vanwege bedrijfsgeheimen, maar blijkbaar valt dat dus wel mee) voor gebruik in de gemeenteraad.

Leuk voor de liefhebbers van cijfers, maar echt leuk wordt het in het document dat het advies (pdf) van de verkenners Wim van Sluis, Hans Vervat en Jos van der Vegt weergeeft. Smullen voor ontwikkelaars van Zion-protocollen en andere theorieën!

Gedurende de presentaties van beide partijen die door de verkenners en de stakeholders zijn bijgewoond maakt FFC meer de indruk veel ervaring te hebben met het bouwen van stadions dan Red de Kuip. Dit beeld wordt bevestigd door Fakton die heeft geconstateerd dat FFC op een veel meer gedetailleerd niveau uitgebreider inzicht kan geven in de bouwkosten dan Red de Kuip. Dit geeft de verkenners meer een gevoel van vertrouwen dan bij Red de Kuip.

Mocht je de documenten doorspitten en opmerkelijke onderdelen, uitspraken en feiten tegenkomen, dan horen we dat graag in de reacties!

Reageer of deel op Social Media

Tags:De Kuip Groeit, Feyenoord, Red de Kuip en voetbal

Sectie: niet gebruiken!

kaart: de kuip, rotterdam
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *