voor de harddenkende Rotterdammer

d5dea33af46b18221f7328c139e50638_uitgeweestOp DJ Broadcast vertelt Guido van Dieren, programmeur van Bird, over het vallen en opstaan van dit podium. Hij focust zich vooral op de moeizame opkomst van ‘zijn’ elektronica-avonden. Gelukkig, zo ervaart hij, zit heel de Rotterdamse clubscene in de lift.

Het zit allemaal nog steeds in de beginfase, maar het is wel heel erg leuk om te zien. En succes inspireert. Het is een sneeuwbaleffect. Steeds meer mensen durven iets te ondernemen en zo groeit het geleidelijk. Waar het stopt? Dat durf ik niet te zeggen, misschien is dit wel het hoogtepunt, maar dat hoop ik niet.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Nog geen reacties