Voor de harddenkende Rotterdammer

Afgelopen weekend kregen we een leuk bericht van Maarten Burggraaf, VVD-raadslid in Dordt. Hij mailde ons dat hij, geïnspireerd door onze interactieve kaart van waar in Rotterdam de meeste fietsdiefstallen plaatsvinden, een vergelijkbaar onderzoek heeft gedaan. Het leverde een mooi kaartje op, met waardevolle informatie voor bewoners en beleidsmakers.
Vers Beton inspireert dus zelfs Schapekoppen – dat horen wij natuurlijk graag.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties