voor de harddenkende Rotterdammer

Gestript is de terugkerende strip van Karida van Bochove over de Rotterdamse actualiteit. Deze keer: vandaag begint de eerste editie van het International Comedy Festival op de kop van Zuid en Katendrecht.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder
Karida van Bochove

Karida van Bochove

Karida van Bochove (1989) studeerde illustratie aan de Willem de Kooning Academie. Ze wekt verhalen en fantasie tot leven door middel van beeld. Ze put veel inspiratie uit graphic novels en strips. Met inkt en kleur maakt ze van haar dagelijkse sleur een nieuwe, spannende wereld.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Advertentie

Wildlife-film-festival-rotterdam-2018-Adv-Versbeton