Economie4 oktober 2014

Jaren vertraging bouw European China Centre

Lees verderJaren vertraging bouw European China Centre

”Ronkend werd het al in 2009 aangekondigd: het European China Centre aan de Rijnhaven in het, qua kantoren, winkels en appartementen, zeer attractieve Kop van Zuid. De bouw is echter helemaal stilgevallen. Alleen het fundament en het begin van een parkeergarage is tot nu toe gelukt.” Hans Roodenburg van Vandaag & Morgen deed kort een ronde langs de betrokken partijen over de tussenstand van het project dat één van de toegangspoorten van China naar Europa moet worden. De partijen wilden maar weinig loslaten. Stadsontwikkeling Rotterdam gaf wel aan het project met de partners vlot te willen trekken. Niet zo vreemd aangezien China een van de focuslanden is van de gemeente en één van de grootste leveranciers is van nieuw internationaal bedrijvigheid in de stad. Eind 2014 zullen de plannen voor de herontwikkeling van de Rijnhaven worden bekendgemaakt. Waarschijnlijk dat er dan meer duidelijkheid wordt verschaft over dit haperend stukje stad.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Bouw, Europa, european china centre, herontwikkeling, Kop van Zuid, Rijnhaven, stadsontwikkeling en vertraging

Sectie: Economie

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *