Voor de harddenkende Rotterdammer

De Markthal in Rotterdam. *Klik!*
Rotterdams nieuwste trots is de Markthal. Voor wie hem nog niet gezien heeft of er niet genoeg van kan krijgen: Remco van Blokland maakte deze prachtige 360 gradenfoto, vanaf het terras boven de markt. Gaaf hoor!

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Melissa

Melissa van Amerongen

Een stad komt pas echt tot leven als mensen er in woord of beeld betekenis aan geven. Daarom vindt Melissa Vers Beton zo leuk. Melissa is socioloog en wetenschapsfilosoof en houdt zich voor Vers Beton onder andere bezig met wetenschappelijke artikelen op de site.

Profiel-pagina
Lees 4 reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.