Advertentie

Banner Vers Beton
Voor de harddenkende Rotterdammer

Café Will’ns en Wetens aan de Nieuwe Binnenweg gaat definitief dicht. Volgens de eigenaren hebben verschillende verordeningen, het rookverbod en de crisis het onmogelijk gemaakt om de deuren open te houden. Een doorstart was niet mogelijk.
Will’ns en Wetens is een van de weinige Rotterdamse etablissementen met een 24-uursvergunning. Daarom is het café al jaren een populaire plek om tot in de vroege uurtjes door te zakken. Een biertje drinken en meeouwehoeren met de stamgasten en andere nachtbrakers kan er nog tot het einde van dit jaar: op 30 december is Will’ns voor het laatst open.

Voordat je verder leest...

Wij kunnen alleen bestaan dankzij support van lezers. Help jij ons om onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk te blijven maken? Vanaf 6 euro per maand ben je supporter!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Rob Kaper
  Rob Kaper

  Vervelend, al was het persoonlijk niet mijn favoriete kroeg (beetje te krap). Vergunning zal wel verloren gaan, Aboutaleb kennende.

  1. Profielbeeld van Inge Janse
   Inge Janse

   Een vergunning zit toch aan een locatie, niet aan een uitbater? Bij mij om de hoek, in café Trotsenburg*, is de vergunning ook intact gebleven, terwijl de eigenaren samen met de seizoenen elkaar afwisselen.

   *Weet u nog dat dat vroeger leuk was? Nu rept de website over “Onze bardames voorzien u graag van een heerlijk drankje en een gezellig praatje”. Ik kom er nog weleens, in een vlaag van verstandsverbijstering (net als de rest van de klanten van de Ooievaar en de Oude Sluis die nog niet naar huis willen), en raak dan nog verbijsterder. Verbijsterdst, zeg maar.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.