Advertentie

klein_botanical_topbanner
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vanuit België aandacht voor de Luchtsingel. Helena de Groot maakte voor Radio deBuren een reportage over de voetgangersbrug. Daarin vraagt ze Elma van Boxel van ontwerpersbureau ZUS over het ontstaan, de uitdagingen en toekomst van de Luchtsingel en de omgeving.
Beluister je de dertig minuten durende reportage het liefst met wat beeld erbij? Radio deBuren maakte ook deze slideshow.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Vervangend hoofdredacteur

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.