voor de harddenkende Rotterdammer

De jonge Rotterdamse fotograaf Ruben Hamelink, ook bekend vanwege zijn werk voor Vers Beton, heeft een droomproject. Tijdens een reis door Vietnam maakte hij kennis met veteranen van de Vietnamoorlog. In tegenstelling tot hun Amerikaanse lotgenoten komen zij weinig in de media. Hij besloot ze te gaan portretteren en daar vervolgens een boek van te maken.
Makkelijker gezegd dan gedaan – een fotoboek uitgeven is een dure aangelegenheid. Sindsdien probeert Hamelink overal en nergens aandacht en geld voor zijn project te halen. Afgelopen woensdag was hij te horen bij Nooit meer slapen, een boekenprogramma van de VPRO.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
Nog geen reacties