Voor de harddenkende Rotterdammer

PvdA: Tunahan Kuzu (27)
Tunahan Kuzu

Vandaag in het landelijke nieuws: de Rotterdamse PvdA-politicus  Tunahan Kuzu is (samen met collega Selçuk Öztürk) uit de fractie van de Tweede Kamer verdwenen omdat hij het niet eens is met het beleid van minister Asscher voor de controle van organisaties die mogelijk de lange arm uit Turkije faciliteren. Volgens Kuzu zou Asscher ‘uitsluitingspolitiek’ in plaats van integratiepolitiek bedrijven.
Nu is die pro-Turkse retoriek van Kuzu voor de hardcore Vers Beton-lezer geen verrassing, want uit onze analyse van de verkiezingen in 2012 bleek al dat deze beste man een bijna absurd aantal voorkeursstemmen had behaald, niet in de laatste plaats door zijn marketingcampagne die zich specifiek richtte op de Turkse bewoners van Rotterdam. Ons advies: beken kleur en begin een Partij van de Turken (ook in te huren voor reclamecampagnes).

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500