Voor de harddenkende Rotterdammer

I amsterdam, Zin in Zevenaar en nu ook: Rotterdam. Make it Happen. Met veel bombarie werd vanochtend bij het Centraal Station de nieuwe stadsslogan onthuld. De gemeente, het Havenbedrijf en de Erasmus Universiteit zullen de slogan gezamenlijk voeren.
‘Make it Happen’ is de opvolger van ‘World Port World City’, die volgens burgemeester Aboutaleb iets te veel nadruk legde op de haven.

Wij genoten vooral van de skills die Aboutaleb toonde met een selfiestok en spuitbus:

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Vervangend hoofdredacteur

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Lees 13 reacties
 1. Profielbeeld van George van Gent
  George van Gent

  De slogan ontgaat me volledig. Er staat ‘make’ en niet ‘makers’, dus kennelijk is er geen verband. Die ‘tag’ met spuitbus, vreselijk: de schrik van verloederde steden.

 2. Profielbeeld van Rob Kaper
  Rob Kaper

  Hoe oud was “Rotterdam World Port World City” precies? Een jaar of twee? De gemeentebelastingen zullen dit jaar wel weer een inflatiecorrectie krijgen van twee, drie keer de inflatie. Kan er alvast “gewerkt” worden aan de nieuwe, hippe slogan voor 2016.

   1. Profielbeeld van Rob Kaper
    Rob Kaper

    Dat valt dan mee, al blijft het jammer dat blijkbaar niemand iets kan verzinnen wat langer meegaat. Toegegeven, ik ook niet.

 3. Profielbeeld van Sander
  Sander

  Die foto met de selfiestok en het filmpje zijn idd vele malen leuker dan de nieuwe slogan

 4. Profielbeeld van linda
  linda

  Suf. Ik was voor:
  “Rotterdam. Gewoon doen.”

  Met twee treffende beklemtoningen. Zeker niet internationaal genoeg…

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1