voor de harddenkende Rotterdammer

Het hele jaar regende het prijzen voor Rotterdam CS. Nu heeft Station Kapsalon ook de vakjuryprijs van de Rotterdam Architectuurprijs 2014 in de wacht gesleept. De publieksprijs ging naar de St. Michaëlschool, een basisschool in Hillegersberg, ontworpen door De Zwarte Hond. 

Rotterdam Centraal
Rotterdam Centraal

In september was onze Tim de Bruijn er al van overtuigd dat het Centraal Station de prijs verdient. “Als je op CS uitstapt, dan kom je ergens. Je hebt gelijk het gevoel in een grote stad te zijn. Het prachtige overzicht vanaf de brug over alle sporen, de brede drukke tunnel en de enorme hal die voelt als een kathedraal maar dan vol herrie,” schreef hij.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties