Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam moet vooral vooruitstrevend programmeren, maar zonder al te veel risico’s. Een nieuw duur podium gaat de huidige gevonden muziekbalans in de stad verstoren.

Voordat je verder leest...

Wij kunnen alleen bestaan dankzij support van lezers. Help jij ons om onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk te blijven maken? Vanaf 6 euro per maand ben je supporter!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Rptterdammer
  Rptterdammer

  Erwin kan het echt in deze steden? Utrecht verliest heel veel geld. Amsterdam heeft het ook moeilijk. Moeten we niet gewoon rustig en stabiel bouwen? Eerst meer concerten op bestaande locaties en als dat stabiel wordt en artiesten en boekers Rotterdam weten te vinden weer dan kunnen we investeren in stenen.

  1. Profielbeeld van Erwin
   Erwin

   Qua jazz kan het wel: Lantaren-Venster, Bird en Dizzy is sinds kort ook weer podium!

 2. Profielbeeld van Erwin
  Erwin

  Natuurlijk is een podium nodig. Het gat tussen Rotown en Ahoy is veel te groot. In Amsterdam kan het, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Zwolle en in Rotterdam niet?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500