Stedelijke ontwikkeling & architectuur1 december 2014

The Guardian: Markthal een van beste voedselmarkten van Europa

Lees verderThe Guardian: Markthal een van beste voedselmarkten van Europa

Het is weer zover: Rotterdam is voor de zoveelste keer op een toplijstje beland. Ditmaal met de Markthal, die volgens The Guardian tot een van de tien beste Europese voedselmarkten behoort. “Een explosie voor de zintuigen,” aldus de krant.

Vorige week riep onze Vincent Cardinaal de gemeente nog op niet zo te kicken op al die lijstjes. “Ze zijn alleen goed voor toerisme. De gewone Rotterdammer heeft er niets aan.” Stuurman Bart van der Zande kwam afgelopen vrijdag met een tegenreactie. Volgens hem is het heel goed mogelijk om zowel kritisch als trots op Rotterdam te zijn. “Laten we met zijn allen ongegeneerd trotse ambassadeurs zijn van onze stad met de New York Times onder de arm én laten we kritisch blijven op de topklasseringen in de negatieve lijsten.”

Gaan al die nominaties en prijzen al vervelen of mag Rotterdam van jou nog aan de top van tientallen andere lijstjes prijken?

Reageer of deel op Social Media

Tags:lijstjes, markthal en The Guardian

Sectie: Stedelijke ontwikkeling & architectuur

Bouwen is Macht: speel nu de game!

Vers Beton ontwikkelde een journalistieke game over bouwen en stadsontwikkeling naar aanleiding van het onderzoeksdossier De Bouwende Macht. Speel hem hier: https://bouwenismacht.versbeton.nl/

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *