Voor de harddenkende Rotterdammer

Met het programma ‘Zo wil ik wonen’ organiseert AIR rondleidingen in bijzondere woningen. Voor 2015 is de organisatie op zoek naar woningen met een goed verhaal, een ongewone locatie of uniek interieur. 

Vorig jaar waren er onder andere rondleidingen op een bewoond vrachtschip, in een gerenoveerd herenhuis en een voormalig pakhuis. Woon jij zelf in een bijzonder huis, appartement, woonboot of loft en vind je het leuk om andere Rotterdammers een inkijkje in je woning te geven? Geef je dan op via de website.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500