Stedelijke ontwikkeling & architectuur16 januari 2015

Oproep: AIR zoekt bijzondere woningen

Lees verderOproep: AIR zoekt bijzondere woningen

Met het programma ‘Zo wil ik wonen’ organiseert AIR rondleidingen in bijzondere woningen. Voor 2015 is de organisatie op zoek naar woningen met een goed verhaal, een ongewone locatie of uniek interieur. 

Vorig jaar waren er onder andere rondleidingen op een bewoond vrachtschip, in een gerenoveerd herenhuis en een voormalig pakhuis. Woon jij zelf in een bijzonder huis, appartement, woonboot of loft en vind je het leuk om andere Rotterdammers een inkijkje in je woning te geven? Geef je dan op via de website.

De sectie Stedelijke Ontwikkeling & Architectuur wordt mede mogelijk gemaakt door AIR, het Architectuur Instituut Rotterdam. (meer info)

Reageer of deel op Social Media

Tags:AIR, architectuur en rondleiding

Sectie: Stedelijke ontwikkeling & architectuur

Bouwen is Macht: speel nu de game!

Vers Beton ontwikkelde een journalistieke game over bouwen en stadsontwikkeling naar aanleiding van het onderzoeksdossier De Bouwende Macht. Speel hem hier: https://bouwenismacht.versbeton.nl/

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *