Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Joh, je wilt niet weten wat we allemaal hebben meegemaakt. Je moet ver gaan om zo’n gemotiveerde club helemaal uit elkaar te spelen he? De gemeente heeft eerst ons jarenlang aangehoord en daar niets mee gedaan. Wij waren hen zat op een gegeven moment. En zij ons ook, trouwens, haha.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Vervangend hoofdredacteur

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Tara Lewis
    Tara Lewis

    Hihi doet me denken aan deze quote van Ricardo (alweer een jaar terug in De Havenloods) over het verdwijnen van de halfpipe, die volgens hem door niemand werd gebruikt: “Vreemd genoeg was dat juist één van de randvoorwaarden van wethouder Laan. Ik heb geen flauw idee waarom. Misschien is ze in haar vrije tijd stiekem halfpipe skater?”

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

unnamed-2