Voor de harddenkende Rotterdammer

De Van Nelle Fabriek mag dan wel het hoofdkwartier van Art Rotterdam Week zijn, ook elders in de stad zijn deze week talloze tentoonstellingen te zien. Vanavond opent in Damage Playground de expositie SCALE van Anniek Tijmes en Rachel Sender, onder andere bekend van hun illustraties voor Vers Beton.

SCALE is een onderzoek naar ruimtelijke verhoudingen en schaal tussen de mens en de stedelijke omgeving. Rotterdam speelt een hoofdrol in de tentoonstelling.

De opening van de expositie begint om 18:30. Vanaf 19:30 gaan verschillende architecten, waaronder Juan Marcos Rodríguez (Güller Güller) en Paul Cournet (OMA/AMO), in gesprek over percepties van schaal in stedelijke omgevingen.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500