Voor de harddenkende Rotterdammer

De Rotterdamse boekhandel Donner zou komende zondag een cursus cartoontekenen organiseren, maar heeft die naar aanleiding van de aanslagen in Denemarken afgelast. Donner zegt niet te kunnen instaan voor de veiligheid van de bezoekers.

Zeg het maar: wat vinden jullie van deze (zelf)censuur van de boekhandel die eerder nog ‘Je suis Charlie’ op de ramen had hangen?
Hier vind je overigens alle berichten die rond Charlie Hebdo op Vers Beton verschenen.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 5 reacties
 1. Profielbeeld van R.Sörensen
  R.Sörensen

  Ik begrijp Donner wel.
  Ik verscheur tegenwoordig ook de achterpagina van AD Sport.

  Vind ook dat we het er niet bij moeten laten.
  Uit respect zouden we ook wel eens kunnen stoppen met uitvoeringen van de Matthäus Passion en museum Boijmans van Beuningen moeten sluiten in verband met de vele christelijke – voor eventuele terroristen dus beledigende – afbeeldingen, die daar hangen.

  O ja,niet alleen verbieden, maar ook zelf een gebaar maken. Volg mijn voorbeeld: uit respect laat ik al 47 jaar mijn baard staan!

 2. Profielbeeld van Joh
  Joh

  Hééél verstandig. Ik heb zelf ook al mijn oude Donald Ducks en Sjors & Sjimmies verbrand. Gewoon, voor het geval dat.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500