Voor de harddenkende Rotterdammer

“Een goede knokpartij is nog altijd leuker dan het huishouden.” Mooi interview in De Telegraaf van vandaag met Lieke, het enige vrouwelijke lid van de Harde Kern van Feyenoord. 
“Als vrouw van een hooligan moet je uit het hardste hout zijn gesneden”, zegt Lieke. “Als hij weg is, kun je niet lekker slapen. Je bent er constant mee bezig. Je kunt zo maar een telefoontje krijgen dat het anders is afgelopen.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Daan
    Daan

    Standaard artikel waarbij lezers een hoofdschud momentje wordt geserveerd, met een geruststellend doch steeds eenzamer ‘gelukkig-ben-ik-normaal’ gevoel. Daar betaal je als krantabonnee immers voor. Discussie verdieping helaas niet verder mogelijk.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500