Advertentie

klein_botanical_topbanner
Voor de harddenkende Rotterdammer

Daarnaast is onder andere Inez Weski te gast naar aanleiding van haar nieuwe boek, en zal hoogleraar vaderschap Renske Keizer vertellen over pappadag en andere traditionele opvattingen over vaderschap. De talkshow in de Rotterdamse Schouwburg is vrij van kosten te bezoeken, aanmelden kan via de link op de website van SG Erasmus. Wees welkom!

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1111

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Joey
  Joey

  In tegenstelling tot die stad in het noorden hebben wij wel een infrastructuur uit de 20e ipv 15e eeuw.

  1. Profielbeeld van Ed Schelvis
   Ed Schelvis

   @ Joey. 17e eeuw, maar je punt is terecht.
   @ Jaap. Vermoedelijk niet snel maar het betekent wel dat je jaar op jaar ontwikkelingen moet bijhouden en daarop inspelen. De fout die Amsterdam maakt is, is dat ze alles voor eeuwig bestaand aannemen. Ze accepteren/weten niet dat hun hele culturele sector feitelijk geheel leunt op een dikke 300 miljoen euro per jaar aan subsidies. Dat hun woningbouw volstrekt hopeloos achterloopt en dat de stad buiten de gordel weer aan het verpauperen is, vergelijkbaar met de jaren ’80. De veiligheidssituatie in A’dam is aan het ontsporen. Het bestuur/ de politie verliest meer en meer zijn grip. Voor Rotterdam is dat een waarschuwing: neem NIETS voor lief of gewoon aan maar blijf werken aan je eigen stad!

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.