voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Geluid
Vers Geluid


De denktank van de SGP, de Guido de Brès-Stichting, vraagt onder leiding van Jan Schippers vanuit Rotterdam aandacht voor ‘cruciale Bijbelse waarden’ in politiek en samenleving. Tijdens Vers Geluid vertelt Schippers daarom wat Bijbels geïnspireerde politiek te bieden heeft voor Rotterdam.

Vers Geluid wordt gemaakt en gepresenteerd door Marco Visscher (chef curator Tegengeluid) en Inge Janse (redacteur Vers Beton). Celeste Boddaert verzorgt de straatinterviews over het thema, terwijl Vincent Cardinaal de wekelijkse column verzorgt. Het programma wordt uitgezonden door OPEN Rotterdam op woensdag tussen 19 en 21 uur.

Bijbelse wetten

Graag horen we van tevoren van jou als Vers Beton-bezoeker hoe jij over dit onderwerp denkt. Hiervoor plaatsen we een stelling waarop je kunt reageren, waarna we jouw reactie mogelijk gebruiken in de uitzending.
De stelling van deze week luidt als volgt:

“Rotterdam wordt veel vreedzamer en veiliger als we onze wetten baseren op de bijbel.”

OPEN Rotterdam is te beluisteren via 93.9 FM en de livestream op de website, waar de uitzendingen later in het online archief terug te vinden zijn. Vers Geluid wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Lees 29 reacties