Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het is grappig dat als Aboutaleb ‘rot op’ zegt, hij de messias is, en dat als wij ‘minder, minder, minder Marokkanen’ zeggen, wij drie dagen in haatprogramma’s van de staatsomroep komen.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Vervangend hoofdredacteur

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Lees 3 reacties
 1. Profielbeeld van Daan
  Daan

  Erkent Bosma nou dat zij (‘wij’, de PVV…) “minder, minder, minder Marokkanen” heeft gezegd?

  Ik dacht dat het standpunt van de PVV tot nu toe was dat Wilders het publiek toen alleen had gevraagd of ze minder of meer Marokkanen wilde.

 2. Profielbeeld van Pim Smit
  Pim Smit

  Als Martin Bosma voortaan gewoon zijn muil houdt kunnen verstandige en stevige mensen als Aboutaleb gewoon zeggen waar het om gaat als je het over sociaal-maatschappelijke problemen hebt.
  Als ik in de komende periode na de verkiezingen nog meer van dat facsistische gelul moet aanhoren ondat de kiezer tot nu toe nog niet kan nadenken ga ik ook gas bijgeven. Want nu kan nooit iemand nog doen of het verleden nooit heeft plaatsgevonden. Klootzakken als Bosma zien nu in dat ze steeds de plank hebben misgeslagen. Niet zo gek dat Wilders ineens heel raar gedrag begint te vertonen en die paardelul denkt er mee weg te komen Mag ik het hier zeggen, aub?

 3. Profielbeeld van Rob Kaper
  Rob Kaper

  Aboutaleb zei het expliciet tegen tuig, Wilders over alle Marokkanen. Alleen impliciet via het partijprogramma viel de PVV uitspraak te nuanceren. Dát is het verschil.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte